»Najmanjši v družini Citycoco – idealen za potepanje po mestu«

CityCoco MINI 1000W/48V/16aH/Litijeva baterija

Predstavljamo vam najmanjšega v družini Citycoco, majhen a hkrati funkcionalen. Nalašč za vožnjo po mestu. Enostaven za uporabo in transport saj ima zložljiv sedež. Ne rabi veliko parkirnega prostora oziroma prostora za shranjevanje. Najboljša možnost za mestno vožnjo!

Njegova velika kolesa izboljšajo stabilnost vozila in olajšajo vožnjo tudi začetnikom.

CityCoco Go, zahteva zelo malo vzdrževanja v primerjavi z vozilom z bencinskim motorjem; ni obiskov bencinskih črpalk, ni menjave filtrov, zapletenih popravil in vzdrževalnih posegov. Kar potrebuješ je le vtičnica doma ali v službi, da napolniš baterijo.

Ta moped je v osnovi sestavljen iz elektromotorja v zadnjem kolesu,  odstranljive litijeve baterije in krmilnika. To so trije ključni elementi, ki so pogoj za delovanje vozila. Pozabiš lahko na probleme ob zagonu in na vse težave z motorjem z notranjim izgorevanjem (bencinski motor).

Sodobna litijeva baterija se napolni že v 4h do 5h urah, do 80% njene kapacitete pa je napolnjena že v 2h urah.

Citycoco MINI doseže hitrost do 35 km/h, kar je več kot dovolj za vozilo teh lastnosti. In motor je zelo tih.

Velika kolesa CityCoco Mini med vožnjo omogočajo impresivno stabilnost in zmanjšujejo tveganje padca. Vozilo lahko upravlja oseba, ki je dopolnila 14 let.  Izdelek je izdelan s tehnologijo 3D oblikovanja. Je edinstven, sodoben izdelek z minimalistično obliko.

 

 

 

 

Vozilo ima certifikate: CE. ROHS, UL, kar je garant visoke kakovost in varnosti.

*** OPOZORILO:

Pred uporabo vozila v celoti preberite uporabniški priročnik, opozorila o varnosti, vzdrževanju, pregledu, uporabi baterij in shranite priročnik, ki je priložen izdelku, za nadaljnjo uporabo. Ta izdelek ni namenjen za uporabo na območjih, ki so rezervirana za promet z motornimi vozili. Prosimo, upoštevajte veljavno zakonodajo pri uporabi tega izdelka.

Pri vožnji je priporočljiva uporaba zaščitne opreme, kot je čelada, rokavice, kolenčniki in komolčniki.

Barva

Bela, Črna

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “CityCoco MINI 1000W/48V/16Ah/Litijeva baterija ČRN”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja