»The Miku« »Me cool«- daleč stran od monotonosti!
Revolucionaren, všečen izgled skuterja Miku Max pritegne pozornost vsakega mimoidočega.

E-skuter Miku Max je razvil Kitajski proizvajalec električnih vozil Sunra. Sunra je številka ena v proizvodnji enoslednih električnih vozil v svetovnem merilu. E-skuter je posebej zasnovan za udobno in trajnostno gibanje po mestu, njegov stilska oblika pa privlači poglede.

Naj ti ga predstavimo:
Glavna posebnost Miku Max je v konstrukciji njegovega sedeža, saj daje občutek lebdenja v zraku. To pa nikakor ne vpliva na stabilnost vozila in voznika, saj prav ta posebna zasnova sedeža omogoča stabilnejšo vožnjo.

V zadnjem kolesu je vgrajen Bosch brezkrtačni elektromotor moči 1800W. Motor razvija moč večjo kot primerljivi 2500W motorji drugih proizvajalcev. Miku Max pospeši iz 0 do 45km/h v 9,8 sekundah.

Za brezskrbno nočno vožnjo, je to električno vozilo opremljeno s sprednjo LED lučjo, ki zagotavlja vidni kot, ki je skoraj dvakrat večji od predpisanih zahtev (kot osvetlitve 30° na 12 metrih in 24° na 9 metrih razdalje).

Njegova litijeva baterija ima kapaciteto 60 V 20 AH in zagotavlja doseg vožnje do 60 km z voznikom, ki tehta okoli 70 kg. Čas polnjenja baterije je 4 ure z življenjsko dobo 900 ciklov polnjenja.

E-skuter Miku Max ima učinkovite disk zavore in blažilnike, ki vozniku zagotavljajo udobno vožnjo tudi po grobem in neravnem terenu.

Miku Max ima digitalni zaslon, ki kaže podatke o hitrosti, trenutni in skupni prevoženi razdalji, času vožnje in stanju baterije.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V vozilu je tudi USB priključek, ki ti omogoča polnjenje telefona ali drugih manjših elektronskih naprav.

 

Barva

Bela, Črna, Kovinsko zelena, Kovinsko Zelena/Rjava, Modra, Oranžna, Rdeča, Siva, Zelena

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “E-moped Miku Max 49e / 20Ah 1800| Motor BOSCH NARANJA”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja