»The Miku« »Me cool« – Čudovit v vseh pogledih.
Potrebuješ nov slog, da pokažeš svojo osebnost v novi eri individualizacije?

Odkrijte novo električno motorno kolo 125ccm Miku Super 3000W / 40AH. Pripravi se na nov življenjski slog vožnje na dveh kolesih s tem popolnoma revolucionarnim dizajnom. Pozabi na okvare zaganjalnika, bencin in kompleksno vzdrževanje vozil na notranje izgorevanje. S tem vozilom, ki je primerljiv s 125ccm bencinskim motorjem, se lahko voziš po cestah in avtocestah Evrope. Svoj Miku Super lahko napolniš kjer koli želiš, v službi, na kavi ali doma. Izberi svojo pot in uživaj!

Miku Super je nova različica modela Miku Max, ki jo je razvil proizvajalec električnih vozil Sunra. Sunra je številka ena v proizvodnji enoslednih električnih vozil v svetovnem merilu. Zaradi preprostosti in lahkotnosti vožnje je ta model idealna izbira za vsakodnevno uporabo.

Opremljen je z 3000 W brezkrtačnim elektromotorjem. Obraba motorja (ni krtačk) je manjša, njegova poraba je do 40% nižja v primerjavi z drugimi motorji, življenjska doba in vzdržljivost pa veliko večja. Miku Super je opremljen z dvema visoko zmogljivima 72V / 20AH litijevima baterijama, ki vam omogočata doseg do 130km in hitrost do 80km/h. Baterije so optimalne velikosti, kar vam omogoča hitro in lahko polnjenje tako doma kot v službi. Čas polnjenja baterije je od 4 do 5 ur. Vsaka baterija ima življenjsko dobo 1000 ciklov polnjenja.

Ta električni motocikel ima digitalni števec z dvojedrnim napajalnim sistemom, ki prikazuje hitrost, prevožene kilometre in čas vožnje. Ima 3 prestave, gumb za parkiranje in vzvratno prestavo. USB priključek je namenjen polnjenju polnjenje tvojega telefona ali druge manjše električne naprave.

Ta motocikel ima napreden sistem CBS, ki omogoča varnejše zaviranje v težkih razmerah. Električni motocikel Miku Super ima zavore na prednjih in zadnjih kolesih ter sprednji in zadnji hidravlični blažilnik za stabilnejšo vožnjo po neravnih cestah.

Daljinski upravljalnik prek aplikacije SUNRA  

Na ključu vašega daljinskega upravljalnika najdeš nalepko s kodo QR za Android in iOS, ki te bo povezala z aplikacijo SUNRA, s pomočjo katere boš upravljal svoj motor preko pametnega telefona.

  • Zaklepanje in odklepanje alarma.
  • Zagon in zaustavitev delovanja vozila .
  • Odpira in zapira prtljažnik na daljavo.
  • Pritisnite gumb za izklop zvoka, ki utiša vozilo.
  • Konfiguracija prstnih odtisov, dodaš jih lahko poljubno število.
  • Izvedeš pregled stanja vozila.
  • Preveriš tlak v pnevmatikah.
  • Registriraš nove fizične ključe ali ključe Bluetooth.
  • Senzor bližine za bluetooth, kjer določiš razdaljo povezave.

Aplikacijo lahko preneseš prek naslednjih povezav:

Barva

Bela, Črna, Kovinsko zelena, Kovinsko Zelena/Rjava, Modra, Oranžna, Rdeča, Rumena, Siva, Zelena

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “E-motor SUNRA Miku Super 125E 3000W / 40AH ČRN”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja