SUNRA RONIC 3000W / 20Ah

»Pozdravljen RONIC – Klasična lepota in Kraljevski temperament«

RONIC je novi model mopeda v slogu Vintage, ki ga je navdihnila dobro znana Vespa.

»Vespe« se ne da na novo izumiti, smo pa motor izboljšali tako, da smo za to retro motociklistično fasado vgradili tehnologijo sedanjosti in prihodnosti.

Motor je razvil proizvajalec električnih vozil Sunra. Sunra je številka ena v proizvodnji enoslednih električnih vozil v svetovnem merilu. RONIC ima nekaj kar ti bo omogočilo, da voziš kilometre in kilometre brez prestanka. S tem motorjem lahko mesto obrneš na glavo!

Ima brezkrtačni (Brushless) enosmerni motor z močjo 3000 W, kar ti omogoča do 60 km avtonomije z eno baterijo (referenca vzeta iz testa, opravljenega z osebo s težo 70 kg). Premaguje lahko naklone do 13° in v ravnini lahko doseže največjo hitrost 45 km/h.

Instrumenti tega električnega mopeda so popolnoma digitalni in ti prikazujejo stopnjo napolnjenosti baterije, hitrost, prevožene kilometre in čas.

Električni moped Ronic je opremljen s sprednjo lučjo, ki v temi zagotavlja velik vidni kot, ter z vgrajenimi smerniki v šasiji.

Ronic tehta 71 kg brez baterije in doseže hitrost do 45km/h, kar sovpada z največjo dovoljeno hitrost za skuterje v Sloveniji.

Ronic ima 1 litijevo baterijo  z zmogljivostjo 72V 20AH. Baterija je odstranljiva, kar ti omogoča polnjenje baterije na motorju, doma v stanovanju ali v službi. Visoka kakovost baterije omogoča doseg do 60 km z voznikom, ki tehta okoli 70 kg. Baterijo napolnimo v šestih urah. Življenjska doba 800 ciklov polnjenja, kar pomeni več let normalne uporabe, preden je baterijo potrebno zamenjati ali obnoviti.

Ta električni skuter ima učinkovite kolutne (disk) zavore in ima kakovostne blažilnike, ki ti omogočajo prijetno vožnjo tudi po grobem in neravnem terenu.

Motorju sta dodana sprednji mrežast nosilec in zadnji prtljažnik.

Za vožnjo tega vozila je potrebno imeti vozniško dovoljenje AM ali B.

Baterija

20Ah, 40Ah

Barva

Modra, Rdeča, Siva

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “E-skuter SUNRA RONIC 49E 3000W/20Ah GRIS”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja