Terensko (Off Road) E-kolo s sprednjim in zadnjim vzmetenjem ter hidravličnimi zavorami CMACEWHEEL TP26 Fat E-MTB

Električno kolo CMACEWHEEL TP26 Fat E-MTB »Fat Tire« 26 x 4,0″ z zmogljivim 750W motorjem in 17Ah baterijo je primerno za vse vrste podlag. Avtonomija kolesa samo s pogonom s pomočjo baterije je do 60km. Večstopenjski motor in 48V inteligentni krmilnik, zagotavlja hitrost vožnje do 45km/h.

  1. Kolo primerno za voznika višine 170cm in višje.
  2. Enostaven in robusten dizajn okvirja narejen po želji evropskega uporabnika e-kolesa.
  3. V nastavitvah procesorja je možno prednastaviti – omejiti končno hitrost e-kolesa.

 

 

 

 

Motor  Brezkrtačni motor 750 W. Kaj je najpomembnejše za električno kolo? To je motor! Brezkrtačni motor 48 V 750 W za rx20 2022 ima visoko zmogljivost, je tih in odlikuje ga nizka poraba. V kombinaciji s krmilnikom poskrbi za kar se da tekočo in učinkovito vožnjo E-kolesa. E-kolo postane Vaš nepogrešljiv spremljevalec pri potepanjih.

 

 

 

 

Baterija  17ah »nevidna« Li-baterija. Kar zadeva zamenljivo / odstranljivo baterijo za E-kolo CMACEWHEEL TP26, je samo E-kolo zaradi njene preproste in kompaktne zasnove videti še bolj elegantno. Baterija je lahka, saj tehta le 3 kg in je eden izmed najlažjih baterijskih sklopov za E-kolesa na trgu v tem. Odlikuje jo tudi enostavna demontaža in montaža na E-kolo. Baterija je vodoodporna, je majhna ter enostavna za transport. Odlikuje jo dolga življenjska doba in je enostavna ter varna za uporabo. In kar je potrebno še posebej poudariti je, da lahko s samo enim polnjenjem prevozite tudi več kot 30 do 40 km samo z močjo motorja.

 

 

 

Pnevmatike E-kolo CMACEWHEEL TP26  ima 26X 4.0 colske Debele (Fat Mountain) pnevmatike. Material pnevmatik je odporen na udarce, ureznina in prekomerno obrabo. Lahka in elastična pnevmatika s posebnim vzorcem zagotavlja odličen oprijem in stabilnost, kar pa ne vpliva na samo zmogljivost le te. Dezen tekalne plasti je globok in širok, drenaža pa dobra. Zelo primeren je za vožnjo po snegu, gorskih in razgibanih cestah, tudi za lov.

 

 

 

 

 

Zaslon Nov Yolin barvni LCD Yolin je zelo superioren v tehnologiji. Prikaz hitrosti v realnem času »RT SPEED«, najvišjo doseženo hitrost vožnje »MAX SPEED«, povprečno hitrost »AVG SPEED« v km/h ali miljo/h, prikaz izhodne moči, funkcijo za pomoč pri hoji in še več.. Uporabnik si lahko sam ustrezno nastavi prikazovalnik glede na njegove želje in potrebe. Poleg tega ima inteligentni indikator baterije, ki zagotavlja informacije o stanju baterije prek optimizacijskega algoritma. In Yolin LCD ima 5 stopenj osvetlitve ozadja, nastavljive za vožnjo na soncu kot za vožnjo ponoči.

 

 

 

Zavore  Diskaste hidravlične zavore. V splošnem mehanske ali hidravlične kolutne zavore prenašajo zavorno silo na bate, ki pritisnejo zavorne ploščice na disk, s čemer se zaključi dejanski proces “zaviranja”. Sila potuje od vzvoda do batov, ki pa so lahko različni. Preprosto povedano, mehanske disk zavore upravlja jeklenica, ki povezuje zavorno ročico z zavorno čeljustjo; hidravlične kolutne zavore pa uporabljajo zaprt sistem tekočine za prenos zavorne sile z ročice na čeljust.

Prednosti hidravličnih disk zavor: Bolj verjetno je, da bodo delovale dlje od običajnih; Manj vzdrževanja; Več zavorne moči

 

 

Sedež  Sedež za gorsko kolo z lučko s stikalom za vklop/izklop. Za napajanje se uporabljajo baterije manjše velikosti.

 

 

 

 

 

7-stopenjski menjalnik Shimano  7-stopenjski sistem Shimano standardni menjalni mehanizem, ki ga uporabljajo številni kolesarji.

 

 

 

 

 

 

 

Vilice  Vzmetene vilice z možnostjo zaklepanja /blokade. Sprednje vilice z visoko trdnostjo amortizerja TP26 vam omogočajo, da ste med vožnjo bolj sproščeni, brez strahu pred udarci ki obremenijo vaše roke. Zasnova prednjih vilic med vožnjo učinkovito preprečuje onesnaženje cilindrov s prahom.

 

 

 

 

USB izhod  USB izhod na LCD prikazovalniku.  Preprosto polnjenje telefona med samo vožnjo

 

 

 

 

 

Načini vožnje Trije načini vožnje – pogona

  • CMACEWHEEL TP26 ima tri načine vožnje, podobno kot naša druga električna kolesa z debelimi pnevmatikami.
  • P8 je nastavitev načina vožnje. Razpoložljivi načini vožnje so: 00→Samo pomoč pri pedalu, 01→Samo električni, 02→Pomoč pri pedalu in električni.
  • to kolo MTB ima 5-prestavni PAS

Vzmetenje  E-kolo je opremljeno s sprednjima in zadnjim blažilnikom, ki zagotavljajo boljši oprijem koles na razgibani podlagi, boljši nadzor kolesa in udobje za voznika in izboljšajo zmogljivost E-kolesa.  Vzmetenje učinkovito blaži udarce, ki se prenašajo na sedalo ali krmilo, ki so posledica naletov na večje kamenje in / ali korenine  Predvsem pa nedvomno pripomore k bolj udobni in manj naporni vožnji med rekreativno vožnjo ali celo na tekmovanju.  Torej, sprednji in zadnji dvojni blažilec udarcev 1000 LBS (540 kg), s katerim je opremljeno E-kolo FC-TP26750W 48V 17a, je odlično orodje za izboljšanje Vašega udobja pri vožnji.

 

 

 

 

 

Način hoje »Walking Mode«  Način vzdrževanja tempa hoje. Dolgo pritisnite in držite gumb, električno kolo preide v način pospeševanja hoje. Električno kolo bo peljalo s fiksno hitrostjo 6 km/uro, na zaslonu pa bo prikazan »showsyolin« znak. Ko gumb spustite, kolo takoj preide v stanje nastavljeno pred načinom pospeševanja hoje. Tega načina ne uporabljaje za vožnjo s kolesom! Samo za pomoč pri hoji.

*** OPOZORILO: Pred uporabo e-kolesa v celoti preberite uporabniški priročnik, opozorila o varnosti, vzdrževanju, pregledu, uporabi baterij in shranite priročnik, ki je priložen izdelku, za nadaljnjo uporabo. Ta izdelek ni namenjen za uporabo na območjih, ki so rezervirana za promet z motornimi vozili.. Prosimo, upoštevajte veljavno zakonodajo pri uporabi tega izdelka.

  • Paket / zaboj vključuje:
  • 1 x FC-TP26750W 48V 17a Električno kolo
  • 1 x Polnilec (EU Vtičnica)
  • 1 x Navodila

Opis izdelka je informativne narave.

Teža 39,0 kg
Dimenzije 98 × 44 × 83 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “E-kolo Terensko (Off Road) FC-TP26 750W”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja