• Brezplačna dostava pri nakupih nad 300€

SUNRA

SUNRA 1920 842 E-moped

Podjetje SUNRA  je bilo ustanovljeno leta 1999 in je vodilno kitajsko podjetje za razvoj in izdelavo električnih vozil. V lasti ima 6 velikih proizvodnih obratov v glavnih industrijskih provincah Wuxi, Tianjin, Dongguan, Xiangyang, Henan, Xuzhou na Kitajskem, s skupno več kot 5.000 zaposlenimi, vključno z več 200 inženirji in letno proizvodno zmogljivostjo preko štiri milijone različnih modelov električnih vozil (kolesa, skiroji, mopedi, tricikli, motorji in avtomobili). Že pet zadnjih let je številka 1 na svetu po obsegu prodaje z izvozom v več kot 80 držav sveta. SUNRA e-vozila se vozijo v Severni Ameriki, Latinski Ameriki, Evropi, Bližnjem vzhodu, Južni Aziji,..

SUNRA ima v lasti več kot 400 patentov, proizvaja več kot 40 modelov vozil in vsako leto registrira več kot 20 novih tehnoloških patentov. SUNRA je prvo ustanovilo inštitut za akademske in podoktorske raziskave v industriji električnih vozil.

V naslednjih 5 letih namerava SUNRA po vsem svetu zgraditi trajnostno naravnano tržno mrežo. Internet, velike baze podatkov in nove vrste energij tehnološko preoblikuje vse. V prihajajoči eri zelene moči in inteligentne mobilnosti, želi SUNRA sodelovati pri spremembi velikih svetovnih mest v pametna & čista območja. SUNRA električni motocikel je že pripravljen za prehod v novo zeleno ero.

»INTEGRITETA in PRAGMATIČNOST,  INOVATIVNOST in PODJETNOST« je etos in temeljno prepričanje podjetja SUNRA, ki poganja razvoj vsakega električnega vozila SUNRA. Odlična  kakovost izdelkov, profesionalna in napredna tehnologija, dobro ime blagovne znamke zagotavljajo, da vse več uporabnikov in trgovcev po vsem svetu izbere SUNRA.

Varno plačilo

Uporabljamo napredne varnostne protokole ter certifikate za zaščito!

Zanesljiva dostava

Naša dostavna služba pakete dostavi varno in v najkrajšem možnem času!

Garancija na kvaliteto

Garantiramo za svoje izdelke in vam nudimo strokoven servis v primeru težav!

Zelena energija

Pogon na električno energijo pomaga pri zmanjševanju ogljičnega odtisa!

Ostanite na tekočem z akcijami ter novostmi, ki jih pripravljamo v naši trgovini!

Zadnje novice & dogodki

© JUH-ART, Žiga Juhart s.p., 2022. Vse pravice pridržane.

Close Cart