Pred tabo je električni skuter, ki podira meje! Zadnji član družine Citycoco Matriculable ima moč in avtonomijo večjo od predhodnih modelov. Uživaj v vsej njegovi inovativnosti z vgrajenimi komponentami visoke kakovosti, ki ti omogočajo ne le užitek v njegovi vožnji, temveč tudi visoko stopnjo varnosti. Spoznaj Furious!

 

 

 

 

 

 

Naš Furious ima veliko litijevo baterijo izjemne vzdržljivosti 60V/40AH, z avtonomijo večjo kot pri drugih modelih z eno baterijo. Ena polnitev baterije zadostuje za uživanje v vožnji dolgi do 80km. Baterija je prenosljiva, tako da jo lahko napolniš doma v garaži, na delovnem mestu, oziroma kjerkoli kjer imaš dostop do običajne električne vtičnice.

Furious ima vgrajene žaromet, smerokaze, sprednje in zadnje kolutne zavore, sprednje in dvojne zadnje blažilnike ter hupo. Med vožnjo boš popolnoma varen.

Ena od njegovih posebnosti je velik nov digitalni prikazovalnik, ki prikazuje hitrost vožnje, prevožene kilometre in nivo baterije.

Druga njegova velika prednost je močan motor, še nikoli viden pri modelu Citycoco. Brezkrtačni tip (Brushless type engine) in z močjo 4000 W ti zagotavlja dovolj moči za premagovanje strmin z naklonom do 25º. Že v prvem trenutku boš opazil, da gre za edinstven Citycoco.

 

 

 

 

Naš Furious je idealno vozilo za vsakodnevno uporabo, kot tudi za vožnjo tudi na cestah in območjih, namenjenih za motorna vozila. Poleg njegove moči je ena od velikih prednosti brezkrtačnega motorja njegova majhna obraba:

– Izjemen prihranek pri porabi energenta. Za manj kot 1eur električne energije lahko prevoziš do 100km.

– Vzdrževanje veliko lažje in enostavneje. Pozabi na filtre, olja in/ali tesnila.

– Brez neprijetnih vonjav, brez oljnih madežev, brez točenja goriva na bencinskih črpalkah.

– Brez nadležnih zvokov

Pozabi na filtre, olja in/ali tesnila, neprijetne vonjave, oljne madeže in točenje goriva na bencinskih črpalkah. Pozabi na zapleteno vzdrževanje. Citycoco moraš samo priklopiti na vtičnico doma ali v službi. Odloči se in se pripravi na uživanje!

Ta moped je v osnovi sestavljen iz elektromotorja v zadnjem kolesu, litijeve baterije in krmilnika. To so trije ključni elementi, ki so pogoj za delovanje vozila. Pozabiš na probleme ob zagonu in na vse težave z motorjem z notranjim izgorevanjem (bencinski motor).

Ta različica, homologiran kot L1e-B dvokolesni moped, ima moč 4000 W. Moči in navora je več kot dovolj za nosilnost do 180 kg in vožnjo po strminah z naklonom do 25°. 40Ah baterija ti zagotavlja do 80km avtonomije z enim polnjenjem.

Litijeva baterija je posebej konstruirana za hitro polnjenje, s časom polnjenja od 6 do 8 ur.

Že v prvem trenutku opaziš, da gre za edinstven skuter s tovarniško hitrostjo 70km/h, omejeno na 45km/h (blokada) dovoljeno za moped registriran v Sloveniji.

* Ta električni skuter je homologiran kot L1e-B dvokolesni moped, zato ima belo registrsko tablico za moped in se lahko kot motorno vozilo uporablja v cestnem prometu.

Za vožnjo tega vozila je potrebno imeti vozniško dovoljenje AM ali B. Pridobi ga lahko oseba, ki dopolni 15. let starosti.

PREIZKUSI GA IN UŽIVAJ V NOVEM NAČINU GIBANJA SKOZI TVOJ KRAJ ALI MESTO!
100 % ODGOVORNOST DO OKOLJA. 0 % ONESNAŽEVANJA !!

Ta model, homologiran kot moped, ima sprednje in zadnje smernike, kratke in dolge luči, zavorno luč, pozicijsko luč, luč za registrsko tablico, hupo, vzvratna ogledala. Za razliko od drugih neregistriranih modelov ta model vključuje tudi nekatere pomembne spremembe, ki jih zahtevajo evropski predpisi, da bi ga uvrstili med mopede, kot so:

*** OPOZORILO:

Pred uporabo preberi navodila, varnostna opozorila, navodila za vzdrževanje in uporabo baterij. Priročnik, ki je priložen izdelku, shrani za nadaljnjo uporabo. Prosimo, spoštuj prometne predpise.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “E-skuter CITYCOCO FURIOUS 49e 4000W / 40AH”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja