E-CUSTOM 49e 2000W / 30AH

»Tvoja odločitev!«

Prihaja novi električni skuter, ki krši vsa pravila! Električni skuter E-Custom 49e 2000 W / 30AH ima zelo zmogljiv 2.000 W motor z impresivnim dosegom 75 km.

 

 

 

 

 

 

Električni skuter E-Custom zagotavlja udobno vožnjo in ga lahko uporabljaš na cestah in območjih, namenjenih motornim vozilom. Tvoja odločitev!

 

 

 

 

 

 

 

Naš E-Custom ima visoko zmogljivo 60V / 30AH litijevo baterijo, ki jo napolnite v samo 5 urah. Uživate lahko v do 75 km avtonomije. Baterija je odstranljiva, tako da lahko svoj E-Custom napolnite, kjer koli želite, doma, v službi, v pisarni. Možnosti so neomejene!

Naš E-Custom  ima vgrajen žaromet, sprednje in zadnje kolutne zavore, sprednje in zadnje blažilnike ter hupo za popolno varnost med vožnjo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imej vse informacije o vožnji v realnem času, na digitalnem LCD zaslonu imaš podatke o stanju baterije, prevoženih kilometre in še veliko več.

Druga njegova velika prednost je močan brezkrtačni motor (Brushless type motor) z močjo 2000 W, ki ti zagotavlja dovolj moči za premagovanje naklonov do 30º. Že v prvem trenutku opaziš, da gre za edinstven skuter s tovarniško hitrostjo 65km/h, omejeno na 45km/h (blokada) dovoljeno za moped registriran v Sloveniji.

 

 

 

 

 

 

Uživaj ob velikem prihranku pri porabi, saj lahko prevozite do 100 km s približno 1 evrom stroška za  električno energijo, vzdrževanje tvojega električnega skuterja je neprimerno enostavneje kot vzdrževanje vozil z notranjim izgorevanjem (bencinski motor). Pozabi na filtre, olja in/ali tesnila, neprijetne vonjave, oljne madeže in točenje goriva na bencinskih črpalkah. E-Custom moraš samo priklopiti na vtičnico doma ali v službi in se pripraviti na uživanje.

PREIZKUSI GA IN UŽIVAJ V NOVEM NAČINU GIBANJA SKOZI TVOJ KRAJ ALI MESTO!

100 % ODGOVORNOST DO OKOLJA. 0 % ONESNAŽEVANJA !!

* Ta električni skuter je homologiran kot L1e-B dvokolesni moped, zato ima belo registrsko tablico za moped in se lahko kot motorno vozilo uporablja v cestnem prometu.

Za vožnjo tega vozila je potrebno imeti vozniško dovoljenje AM ali B.

Barva

Črna, Rdeča

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “E-skuter E-CUSTOM 49e 2000W / 30AH Rojo”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja