»You will be the king of the street!«

Za razliko od prejšnje ima na novo oblikovan prednji del, naprednejši digitalni prikazovalnik in na novo oblikovan sedež za dve osebi z zadnjim naslonom, pod sedežem pa tudi prtljažnik.

Tako kot v predhodni različici je ostala tovarniško integrirana odstranljiva baterija nameščena pod sedežem. Ta model pa ima dodano še eno baterijo v za ta namen pripravljen prostor pod nosilcem za stopala. Tako ima Citycoco podvojen doseg. Ne odlašaj in si zagotovi svoj Citycoco sedaj!

Model, homologiran kot moped, je opremljen s sprednjimi in zadnjimi smerokazi, kratkimi in dolgimi lučmi, zavorno lučjo, pozicijsko lučjo, z lučjo za registrsko tablico, hupo in vzvratnimi ogledali.

Za razliko od modela, ki ga ni mogoče registrirati, ta model vključuje tudi nekatere pomembne spremembe, ki jih zahtevajo evropski predpisi, da bi ga uvrstili med moped, kot so:
– 2X Litijeva baterija 60v in 20Ah z do 120km avtonomije.
– Luči – Kratke / dolge luči, smerokazi, pozicijska luč, razsvetljava registrske tablice.
– Digitalni prikazovalnik – odometer. Prikaz stanja baterije, hitrost vožnje, čas vožnje, število prevoženih kilometrov, ..
– Vzvratna ogledala.
– Številka okvirja je vgravirana na šasiji.
– Stikalo za vklop / izklop na stranskem stojalu (“kickstand”)
– Zaklepanje krmila s ključem.
– Sprednje in zadnje kolutne zavore.
– Največja konstrukcijsko dovoljena hitrost za moped je 45 km/h.

Presenečen boš, kako je to vozilo enostavno za vožnjo, namenjeno za vsakodnevno uporabo tudi na cestah namenjenim javnemu prometu. Ti boš kralj ulice! »You will be the king of the street!«

Njegova velika kolesa izboljšajo stabilnost vozila in olajšajo vožnjo tudi začetnikom.
CityCoco Go, zahteva zelo malo vzdrževanja v primerjavi z vozilom z bencinskim motorjem; ni obiskov bencinskih črpalk, ni menjave filtrov, zapletenih popravil in vzdrževalnih posegov. Kar potrebuješ je le vtičnica doma ali v službi, da napolniš baterijo.

Ta moped je v osnovi sestavljen iz elektromotorja v zadnjem kolesu, odstranljive litijeve baterije in krmilnika. To so trije ključni elementi, ki so pogoj za delovanje vozila. Pozabiš lahko na probleme ob zagonu in na vse težave z motorjem z notranjim izgorevanjem (bencinski motor).

V kolikor v bližini skuterja nimaš vtičnice za polnjene baterije, baterijo enostavno odklopiš in jo odneseš v garažo ali pisarno do najbližje vtičnice.

Potreben čas za polnjenje baterije je 4 do 8ur

Največja hitrost skuterja je 45 km/h, kar je več kot dovolj za vožnjo na krajših razdaljah na vasi ali v mestu. Hrup ki ga med vožnjo povzroča motor ni veliko večji, kot če se pelješ z običajnim kolesom.

 

 

 

 

 

 

Široki kolesi CityCoco Go omogočate stabilno vožnjo in zmanjšajo možnost padca.

 

 

 

 

 

 

 

 

* Ta električni skuter je homologiran kot L1e-B dvokolesni moped, zato ima belo registrsko tablico za moped in se lahko kot motorno vozilo uporablja v cestnem prometu. Za vožnjo tega vozila je potrebno imeti vozniško dovoljenje AM. Pridobi ga lahko oseba, ki dopolni 15. let starosti.

PREIZKUSI GA IN SE ODPELJI NA OBISK K PRIJATELJEM ALI PA SE LE ZAPELJI SKOZI TVOJO VAS ALI KRAJ!

 

Barva

Črna, Modra, Rdeča

Baterija

20Ah, 40Ah

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “E-skuter CITYCOCO GO 1550W / 40Ah Last Mile RDEČ”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja