SUNRA Hawk 49e 1800W/40Ah

»Občutek umirjene elegance«

Hawk je moderen električni motocikel, ki ga je razvil proizvajalec električnih vozil Sunra. Sunra je številka ena v proizvodnji enoslednih električnih vozil v svetovnem merilu. Pozabi na okvare zaganjalnika, bencin in kompleksno vzdrževanje vozil z bencinskim motorjem. Hawk je namensko narejen za udobno in trajnostno gibanje po mestu in okolici. Svoj Hawk lahko napolniš kjer koli želiš, v službi, na kavi ali doma.

Opremljen je z 1800 W brezkrtačnim (Brushless) elektromotorjem, kar omogoča manjšo obrabo komponent, saj motor ne povzroča trenja, njegova poraba je manjša ( do 40% manjša v primerjavi z drugimi motorji), njegova življenjska doba in vzdržljivost pa je veliko večja.

Hawk ima izvrsten multimedijski sistem, ki ti dopolnjuje užitek same vožnje. Zraven tega ima USB vtičnico za polnjenje mobilnega telefona, bluetooth za poslušanje tvoje najljubše glasbe in FM radio, kar vozniku zagotavlja nove izkušnje.

Instrumenti tega električnega vozila so popolnoma digitalni in ti prikazujejo stopnjo napolnjenosti baterije, hitrost, skupne in trenutno prevožene kilometre ter čas vožnje.

Električni motocikel Hawk je opremljen s sprednjo LED lučjo, ki zagotavlja širok vidni kot, kar omogoča brezskrbno in varno nočno vožnjo.

Hawk je opremljen z dvema litijevima baterijama z zmogljivostjo 72V 40AH. Visoka kakovost baterije in njena velikost omogočata do 130 km vožnje z enim polnjenjem z voznikom, ki tehta okoli 70 kg. Čas polnjenja ene baterije je samo 4 ure. Življenjska doba baterije je 1000 ciklov polnjenja, kar ob normalni uporabi vozila pomeni nekaj let vožnje, preden je baterijo potrebno zamenjati ali obnoviti.

Barva

Bela, Črna, Modra, Rdeča

Baterija

20Ah, 40Ah

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “E-skuter SUNRA Hawk 49e 1800W / 40AH Rojo Brillo”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja