Električno kolo FC-SC20 pro z debelimi 20-palčnimi pnevmatikami

Priporočano za ženske

Zložljivo e-Kolo

To 20-palčno električno kolo je povsem enostavno za sestavljanje / razstavljanje. So prenosljivi in jih lahko prenašamo na vlak, zložimo v osebni avtomobil, v avtodom ali čoln. Popolno kombinacija zložljivega in terenskega kolesa lahko vzamete s sabo kamorkoli. CMACEWHEEL FC-SC20 pro slovi kot enostavno prenosno električno kolo tipa Cruiser.

 

 

 

 

4.0 palčne Pnevmatike za vse podlage »All Terrain Tire« (lita platišča opcija)

20×4,0-palčne pnevmatike za vse terene so uporabne pri vožnji po različnih podlagah, vključno po asfaltu, gramozu in blatu. Grobe »all-terrain« zasnovane za različne površine, zagotavljajo maksimalen oprijem in vas popeljejo kamor koli.

 

 

 

 

 

48V in 15Ah

Pod sedež nameščena 15AH litijeva baterija omogoča največji doseg 140 km z enim polnjenjem v načinu vožnje »pomočnik«.

 

 

 

 

M8 velik LCD zaslon

FC-SC20 pro je opremljen z velikim LCD zaslonom, ki je odporen na dež in je robusten. Vsi podatki so lahko jasno vidni. Osvetljeno ozadje vam omogoča, da jasno vidite podatke na zaslonu tudi v temi. Upravljanje potovalnega računalnika je hitra in enostavna. V kombinaciji z 25A regulatorjem motorja vam zagotavlja popoln nadzor na delovanjem e-Kolesa

 

 

 

 

750W Brezkrtačni Motor 

FC-SC20 pro ima 750-vatni motor nameščen na pesto zadnjega kolesa in z nazivno močjo 750 W + in največjim navorom 80 Nm,

 

 

 

 

Snemljiva sprednja košara 

FC-SC20 pro je opremljen s trdno kovinsko košaro, ki jo hitro in enostavno namestite ili odstranite. Ima tudi zadnji prtljažnik.

FC-SC20 pro je prava izbira za vožnjo po nakupih, za pot v službo ali šolo.

 

 

 

 

*** OPOZORILO:

Pred uporabo e-kolesa v celoti preberite uporabniški priročnik, opozorila o varnosti, vzdrževanju, pregledu, uporabi baterij in shranite priročnik, ki je priložen izdelku, za nadaljnjo uporabo. Ta izdelek ni namenjen za uporabo na območjih, ki so rezervirana za promet z motornimi vozili.. Prosimo, upoštevajte veljavno zakonodajo pri uporabi tega izdelka.

  • Paket vključuje:
  • 1 x CMACEWHEEL FC-SC20 pro Električno kolo
  • 1 x Polnilec ( EU Vtičnica )
  • 1 x Orodje
  • 1 x Navodila

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “E-Kolo zložljivo FC-SC20 Lady pro 750W 15Ah”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja