SUNRA ROBO RS

»Bolj inteligenten, bolj futurističen«

Spoznaj novi električni motocikel RS 125e z motorjem 3000W 40Ah, popoln za tvoje vsakdanje življenje z možnostjo uporabe na cestah in površinah, namenjenih motornim vozilom. Pozabi na okvare zaganjalnika, bencin in kompleksno vzdrževanje vozil z bencinskim motorjem. S tem vozilom, ki je primerljiv z bencinskim 125ccm motorjem, se lahko voziš po cestah in avtocestah Evrope. Svoj RS lahko napolniš kjer koli želiš, v službi ali doma. Izberi svojo pot in uživaj! Možnosti so neomejene!

E-skuter ROBO-S je razvil Kitajski proizvajalec električnih vozil Sunra. Sunra je številka ena v proizvodnji enoslednih električnih vozil v svetovnem merilu. Zasnovan je posebej za udobno in trajnostno gibanje po mestu, njegova elegantna oblika pa privlači poglede.

RS ima čitalec prstnih odtisov, ki zraven udobja zagotavlja večjo varnost. Ima tudi USB 5V priključek s katerim lahko napolniš svoj telefon ali druge lahke elektronske naprave. RS ima digitalni zaslon, ki prikazuje podatke o hitrosti, prevoženi razdalji, času vožnje in stanju baterije.

RS ima 3 stopnje hitrosti vožnje ter vzvratno prestavo, kar omogoča lahkotno vožnjo. Da boste bolj varni pred mogočo krajo vozila, ima ROBO RS vgrajen parkirni gumb s katerim po potrebi vozilo zakleneš.

Opremljen je z 3000 W brezkrtačnim elektromotorjem. Obraba motorja je zaradi tega manjša, njegova poraba je do 40% nižja v primerjavi z drugimi motorji, življenjska doba in vzdržljivost pa veliko večja.

RS ima dve litijevi bateriji 72V / 20Ah.

RS razvije največjo hitrost 80km/h in ima doseg do 130km z voznikom, ki tehta okoli 70kg. Čas polnjenja baterij je 4 do 5 ur z življenjsko dobo 1000 ciklov polnjenja.

Daljinski upravljalnik prek aplikacije SUNRA

Na ključu vašega daljinskega upravljalnika najdeš nalepko s kodo QR za android in iOS, ki te bo povezala z aplikacijo SUNRA, s pomočjo katere boš upravljal svoj motor preko pametnega telefona.

  • Zaklepanje in odklepanje alarma.
  • Zagon in zaustavitev delovanja vozila .
  • Odpira in zapira prtljažnik na daljavo.
  • Pritisnite gumb za izklop zvoka, ki utiša vozilo.
  • Konfiguracija prstnih odtisov, dodaš jih lahko poljubno število.
  • Izvedeš pregled stanja vozila.
  • Preveriš tlak v pnevmatikah.
  • Registriraš nove fizične ključe ali ključe Bluetooth.
  • Senzor bližine za bluetooth, kjer določiš razdaljo povezave.

Aplikacijo lahko preneseš prek naslednjih povezav:

Android SUNRA – Apps on Google Play
IOS SUNRA on the App Store (apple.com)

Barva

Bela, Črna

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “E-skuter SUNRA RS 125E 3000W / 40AH ČRN”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja