Zložljivo e-Kolo

To 20-palčno električno kolo je povsem enostavno za sestavljanje / razstavljanje. Je prenosljivo in jo lahko prenašamo na vlak, zložimo v osebni avtomobil, v avtodom ali čoln. Popolno kombinacija zložljivega in terenskega kolesa lahko vzamete s sabo kamorkoli. CMACEWHEEL FC-SC20 slovi kot enostavno prenosno električno kolo tipa Cruiser.

 

 

 

 

4.0 palčne Pnevmatike za vse podlage »All Terrain Tire«

20×4,0-palčne pnevmatike za vse terene so uporabne pri vožnji po različnih podlagah, vključno po asfaltu, gramozu in blatu. Grobe »all-terrain« zasnovane za različne površine, zagotavljajo maksimalen oprijem in vas popeljejo kamor koli

 

 

 

 

 

15Ah Baterija

 

 

 

 

Udoben sedež

Udoben sedež z elastomerom, ki blaži udarce. Sedež iz lahke pene, prevlečen z visokokakovostnim vodoodpornim umetnim usnjem vam nudi posebno udobje. ED vzmet pod sedežem blaži tresljaje, ki se prenašajo s ceste. Ti se običajno neposredno prenašajo na samo hrbtenico.

 

 

 

 

 

750W Brezkrtačni Motor

FC SC20 ima 750-vatni motor nameščen na pesto zadnjega kolesa in z nazivno močjo 750 W + in največjim navorom 80 Nm Občutno izboljšane vozne zmožnosti pri vožnji v klanec, ki se ga doslej še niste lotili.

 

 

 

Dvojne mehanske ali hidravlične Disk Zavore

Velike 110 kolutne zavore spredaj in zadaj, ki občutno skrajšajo zavorno pot vašega kolesa in nudijo večjo stabilnost in varnost. Zelo priročne za začetnike.

 

 

 

Shimano 7 stopenjski prenos

FC SC20 ima 7 prestav, ki z prestavnim razmerjem prirejenim za vožnjo po grobem terenu. Pri vožnji po hribovitem terenu hitrost ni prvo, kar želite od kolesa. Želite manjšo hitrost in večjo frekvenco ciklov, pravo razmerje vam zagotavlja menjalnik nameščen na tem kolesu. Zagotovite si udobje in najboljšo izkušnjo vožnje. 7-stopenjski menjalnik in široke 4,0 pnevmatike je idealna izbira za potepanje po hribovitem terenu.

Vzmetenje z možnostjo blokade

Sprednje vilice z močnimi blažilniki vam omogočajo, da ste med vožnjo bolj sproščeni in se ne izogibate udarnim jamam po vsej sili.. Blažilnike lahko ročno blokirate, odvisno kakšne pogoje vožnje si želite. Ločena zasnova mostička v obliki vilic naredi zunanjo cev sprednje vilice močnejšo in učinkovito preprečuje vnos prahu v blažilnik.

 

 

 

 

Velik SW LCD prikazovalnik

FC SC20 je opremljen z velikim LCD zaslonom, ki je odporen na dež in je robusten. Vsi podatki so lahko jasno vidni. Osvetljeno ozadje vam omogoča, da jasno vidite podatke na zaslonu tudi v temi. Upravljanje potovalnega računalnika je hitra in enostavna. V kombinaciji z 25A regulatorjem motorja vam zagotavlja popoln nadzor na delovanjem e-Kolesa

 

 

 

 

Smart Pedal Assist System

Električno kolo FC SC20 cruiser ima sedem stopenjski menjalnik, je vsestranski, sposoben se prilagajati različnim zahtevam po hitrosti hitrosti in strminam med samo vožnjo. Stopnjo lahko nastavite tudi na 0, tako da vozite kolo z osnovno prestavo. Če vozite v načinu »Assistant mode«, to je kombinacija pogona z motorjem in s pedali, imate občutek, kot da vozite samo s pomočjo pedalov v nizki prestavi z malo potrebnega napora.

Ročaj za plin »Wuxing Twist«

Z njegovo pomočjo je po neravnem terenu enostavno uravnavati hitrost vožnje. Lahko pa izberete DIY funkcijo in vozite v načinu »tempomata«. Na krmilu je nameščen univerzalni nosilec za telefon z USB priključkom, kar vam omogoča varnejšo uporabo telefona*.

*Pozor – uporaba telefona med vožnjo je nevarna tako za vas kot za okolico.

Snemljiva sprednja košara

FC SC20 je opremljen s trdno kovinsko košaro, ki jo hitro in enostavno namestite ili odstranite.

FC SC20 je prava izbira tudi za vožnjo po nakupih, za pot v službo ali šolo.

 

 

 

 

*** OPOZORILO: Pred uporabo e-kolesa v celoti preberite uporabniški priročnik, opozorila o varnosti, vzdrževanju, pregledu, uporabi baterij in shranite priročnik, ki je priložen izdelku, za nadaljnjo uporabo. Ta izdelek ni namenjen za uporabo na območjih, ki so rezervirana za promet z motornimi vozili.. Prosimo, upoštevajte veljavno zakonodajo pri uporabi tega izdelka.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “E-kolo zložljivo CMACEWHEEL FC-SC20 750W 15Ah”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja