ZITMUV Zeta Max 125E 6000W/100Ah

»SKUTER za VELIKE«

Iz tovarne ZITMUV prihaja nov revolucionaren motocikel Zeta Max Electric, z močjo, ki je enakovredna motociklu 125ccm. Poganja ga 6.000 W brezkrtačni električni motor. Zasnovan kot MaxiScooter je pravo vozilo za vsakodnevne vožnje po mestu, medmestno vožnjo in vožnjo po evropskih avtocestah.

Ima odlično moč in avtonomijo, z eno samo baterijo 72V100AH lahko brez prekinitev prevozite do 170 km.

Brez bencina, filtrov in zapletenih popravil. Napolnite svoj Zeta Max doma, v službi, v pisarnah itd. Možnosti so neomejene! In uživajte v vrhunski zmogljivosti v najčistejši obliki!

Njegova zasnova vas ne bo pustila ravnodušne, ta maksi skuter s športnimi linijami ponuja občutke udobja in vsestranskosti, ne da bi pri tem trpela moč in zmogljivost motocikla.

ZITMUV je opremil Zeta Max z enim svojih najmočnejših elektromotorjev, 6.000 W brezkrtačnim elektromotorjem, ki je nameščen v zadnjem kolesu in zagotavlja dovolj moči za dosego največje hitrosti 110 km/h. Obraba motorja je zaradi tega manjša, njegova poraba je do 40% nižja v primerjavi z drugimi motorji, življenjska doba in vzdržljivost pa veliko večja.

Zeta Max je opremljen z  digitalnim LCD zaslonom, s podatki o hitrosti, prevoženi razdalji, času vožnje in stanju baterije itd.

Vzemi s sabo spremljevalca. Zeta Max ima širok in udoben sedež za dve osebi.

Zeta Max je opremljen s sistemom LED luči, ki omogoča večji vidni kot na cesti, še posebej ponoči. Z enostavnim upravljanjem dolgih, kratkih, pozicijskih luči.

Ima  3-stopenjski sistem prestav, vzvratno prestavo in parkirni gumb, s čemer lahko uživaš v idealni vožnji. Ima tudi notranji predal s ključavnico, za hranjene stvari, ki si jih vzel s sabo.

Opremljen je z dvojnimi sprednjimi kolutnimi zavorami in povečanim zadnjim kolutom za dobro zaviranje. Poleg tega ima sprednje in zadnje hidravlične blažilnike, ki omogočajo stabilnejšo vožnjo po neravnem terenu.

Ena od prednosti tega motocikla je velika zmogljivost in moč 72V/100Ah odstranljive litijeve baterije. V samo 10 urah lahko popolnoma napolnite baterijo, s katero lahko brez prekinitev prevoziš do 170 km v načinu ECO, 150 km v običajnem načinu in 120 km v športnem načinu v optimalnih pogojih. Baterija ima življenjsko dobo do 1500 ciklov polnjenja.

Poleg tega je naš Zeta Max popolnoma vodoodporen. Vozite brez strahu pred slabimi vremenskimi razmerami. Njegove komponente so zasnovane tako, da kljubujejo dežju v vetru. Preizkušeno!

Barva

Bela, Črna

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “E-maksi skuter ZITMUV Zeta Max 125E 6000W/100Ah BEL”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja