Inovativen E-motocikel ES1-S PRO prihaja iz proizvodnje podjetja  TINBOT, z močjo, ki je primerljiva 125ccm motorju z notranjim izgorevanjem. Opremljen z izjemno zmogljivim 10.000W brezkrtačnim motorjem. ES1-S PRO je fokusiran na agilnost, vodljivost in odlično razmerje med težo in močjo, ki zagotavlja resnično edinstveno izkušnjo vožnje po asfaltnih cestah.

Uživaj v dolgih potepanjih, ki jih omogočata dve zmogljivi 72V / 63 Ah bateriji, Brez skrbi lahko potujete s samo enim polnjenjem do 130km daleč.

Brez bencina, filtrov ali zapletenih popravil. Napolnite svoj TINBOT ES1-S PRO doma, v službi, v pisarnah itd. Možnosti so neomejene! Izkoristite njegove odlične zmogljivosti in se prepustite užitkom vožnje v njeni najčistejši obliki.

 

 

Tudi njegov dizajn vas ne bo pustil ravnodušnega. Motocikel krasijo agresivne športne linije.

 

 

 

TINBOT ES1-S PRO je opremljen s centralno nameščenim motorjem z močjo 10.000 W, ki zagotavlja dovolj moči da doseže hitrost 96 km/h.

Vgrajen ima LCD zaslonom, ki vam zagotavlja preglednost nad delovanjem vašega motocikla: prevoženi kilometri, hitrost vožnje, čas vožnje, nivo baterije, intenzivnost delovanja motorja in povprečno hitrost vožnje,..

S seboj vzemite sopotnika ali sopotnico. TINBOT ES1-S PRO ima velik in udoben sedež za dve osebi.

 

 

Ta električni motocikel je opremljen z LED žarometom s širokim kotom osvetlitve cestišča, kar vam zagotavlja boljšo preglednost in varnost ob vožnji.

Opremljen je s sprednjimi in zadnjimi zavornimi diski ter hidravličnimi blažilniki za elegantno vožnjo po razgibanem terenu. Prednost tega motocikla je velika zmogljivost in moč njegove 72V/63Ah litijeve baterije. Napolnite jo lahko v samo petih do šestih urah, kar vam omogoča do 130 km avtonomije v EKO načinu vožnje.

Poleg vseh naštetih odličnih lastnostih je TINBOT ES1-S PRO povsem vodoodporen. Vozite ga brez strahu pred vremenskimi razmerami. Njegove komponente kljubujejo dežju in vetru – preizkušeno!

* OPOZORILO: Pred samo uporabo pazljivo in v celoti preberite uporabniški priročnik, preverite varnostna opozorila, način vzdrževanja, servisne preglede, način uporabe baterije in priložen priročnik shranite.

Cena tega izdelka vključuje dostavo, homologacijo in DDV. Kupec mora motorno kolo zavarovati pri svoji zavarovalnici in ga registrirati. Pri vožnji je potrebno upoštevati cestna pravila in vedno uporabljati zaščitno opremo.

Navedeni roki dobave so okvirni in se lahko spremenijo zaradi pandemije ali zamud pri transportu, ki so posledica razlogov, na katere naše podjetje ne more vplivati.

Želite podaljšati življenjsko dobo svojega motocikla? Upoštevajte spodnji niz priporočil, da boste s svojim motociklom uživali v največji možni meri:

  • – Ko zaženete motor, počakajte 5 sekund, preden pričnete z vožnjo.
  • – Če ste pravkar dlje časa uporabljali motorno kolo, priporočamo, da počakate pol ure, preden pričnete s polnjenjem baterije.
  • – Vozite v ECO načinu da zagotovite optimalno življenjske dobe baterije.
  • – Baterije ne izpraznite popolnoma na minimum, prenizko stanje napolnjenosti škodujejo bateriji, idealno je, da stanje baterije vzdržujete med 20 in 80%.
  • – Ne pozabite je v celoti napolniti enkrat tedensko.
  • – Izogibajte se polnjenju vašega motocikla, ko je temperatura okolice nad 38º-40ª, da preprečite pregrevanje baterije.
  • – Obišči stran – Kako vzdrževati baterijo električnega mopeda? – E-moped

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “E-motor TINBOT ES1-S PRO 125E 10.000W / 63Ah”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja