ZITMUV GZ RAZING 125E 5.000W/75AH

»TIHI ŠPORTNIK«

Uživaj v hitrosti novega električnega motocikla GZ RaZing 125e. Z impresivnim motorjem z močjo 5.000 W, s katerim lahko dosežeš največjo hitrost 110 km/h. Ima visoko zmogljivo 72V 75Ah litijevo baterijo, z avtonomijo do 150 km.

S tem vozilom, ki je primerljiv z bencinskim 125ccm motorjem, se lahko voziš po cestah in avtocestah Evrope. Svoj GZ RAZING lahko napolniš kjer koli želiš, v službi ali doma.

Možnosti so neomejene! Uživaj kot še nikoli doslej!

Zasnovan je za potovanje po mestu in njegovi okolici na udoben in okolju prijazen način. S športnim stilom v rdeči barvi s črnimi detajli, ki te ne bodo pustili ravnodušne/ga. Opremljen z zelo zmogljivim 5000 W brezkrtačnim elektromotorjem (Brushless electric motor), ki je nameščen v zadnjem kolesu.

Obraba motorja je zaradi tega manjša, njegova poraba je do 40% nižja v primerjavi z drugimi motorji, življenjska doba in vzdržljivost pa veliko večja.

Zagotovljena zabava zate in tvojega sopotnika/co s širokim dvojnim sedežem, na katerem bosta uživala kot še nikoli.

GZ RAZING je opremljen s sistemom LED luči, ki omogoča večji vidni kot na cesti, še posebej ponoči. Z enostavnim upravljanjem dolgih, kratkih, pozicijskih luči.

GZ RAZING je opremljen z digitalnim zaslonom, s podatki o hitrosti, prevoženi razdalji, času vožnje in stanju baterije itd. Ima  3-stopenjski sistem prestav, vzvratno prestavo in parkirni gumb, s pomočjo katerega lahko uživaš v idealni vožnji. Ima tudi notranji predal s ključavnico, za hranjene tvojih stvari, ki si jih imaš s sabo.

Opremljen je z dvojnimi sprednjimi disk zavorami in povečanim zadnjim diskom za boljše zaviranje. Poleg tega ima sprednje in zadnje hidravlične blažilnike, ki omogočajo stabilnejšo vožnjo po neravnem terenu.

Ena od prednosti tega motocikla je velika zmogljivost in moč 72V/75Ah odstranljive litijeve baterije. V samo 8 urah lahko popolnoma napolnite baterijo, s katero lahko brez prekinitev prevoziš do 150 km optimalnih pogojih. Dosegaš lahko hitrosti do 110km/h. Baterija ima življenjsko dobo 1000 ciklov polnjenja.

Odporen na neugodne vremenske razmere. Njegove komponente so zasnovane tako, da se lahko upirajo dežju in vetru. Preizkušeno!

*** OPOZORILO:

Pred uporabo preberi navodila, varnostna opozorila, navodila za vzdrževanje in uporabo baterij. Priročnik, ki je priložen izdelku, shrani za nadaljnjo uporabo. Prosimo, spoštuj prometne predpise.

Želiš podaljšati življenjsko dobo svojega motocikla? Upoštevaj spodnji niz priporočil, da boš v celoti užival/a v vožnji svojega motocikla:

  • Ko zaženeš motorno kolo, počakaj 5 sekund preden pospešiš.
  • Če si pravkar uporabljal/a svoje motorno kolo, počakaj pol ure preden pričneš s polnjenjem baterije.
  • Vozi v ECO načinu, da podaljšaš življenjsko dobo baterije.
  • Baterije ne izprazni na minimum, idealno je, da je baterija napolnjena na ne manj kot 20% in ne več kot 80% polne kapacitete.
  • Enkrat tedensko izvedi »full charhe« – popolnoma napolni baterijo.
  • Izogibaj se polnjenju svojega motornega kolesa na mestih s temperaturami nad 38º-40ºC, da preprečiš prekomerno segrevanje baterije.
Barva

Črna, Rdeča

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “E-motor ZITMUV GZ RAZING 125E 5.000W/75AH RDEČE/ČRN”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja