ZITMUV BLACK RaZer 125E 4.000W / 50AH

»BLACK RAZER – IME POVE«

Iz rok ZITMUV prihaja Black RaZer, novi električni motocikel 125e, s 4.000 W motorjem in 50 Ah baterijo, ki te ne pusti ravnodušnega. Z njim se lahko zapelješ po cestah in avtocestah Evrope.. Black RaZer ima impresiven doseg do 120 km z enim polnjenjem baterije.

Ta motor kategorije L3, enakovreden 125ccm motorju na notranje izgorevanje ne potrebuje bencina, filtrov ali zapletenih popravil. Napolni svoj električni motocikel Black RaZer kjer koli želiš, doma, v službi, v pisarni, pri prijatelju na kavi, itd. Možnosti so neomejene!

Zasnovan je za potovanje po mestu in njegovi okolici na udoben in okolju prijazen način. Z impresivnim dizajnom, ki nikogar ne pusti ravnodušnega.

Opremljen je z zelo zmogljivim centralno nameščenim električnim motorjem z močjo 4000 W. Ta motor ponuja maksimalno moč, z minimalno obrabo.

Uživajta oba, ti in tvoj spremljevalec, saj ima Black RaZer širok in udoben sedež za dve osebi.

Motor je opremljen s sistemom LED luči, ki omogoča večji vidni kot na cesti, še posebej ponoči. Z enostavnim upravljanjem dolgih, kratkih, pozicijskih luči.

Vse informacije o tvoji vožnji v realnem času! Black RaZer ima digitalni zaslon, s podatki o hitrosti, prevoženi razdalji, času vožnje, stanju baterije in še več. Ima  3-stopenjski sistem prestav, vzvratno prestavo in parkirni gumb, s pomočjo katerega lahko uživaš v idealni vožnji. Ima tudi notranji predal s ključavnico, za hranjene tvojih stvari, ki si jih imaš s sabo.

Opremljen je z zavornimi diski in ekstenzorji ki zagotavljajo varno zaviranje. Poleg tega ima sprednji in zadnji hidravlični blažilnik, ki omogočata stabilnejšo vožnjo po neravnem terenu.

Ena od prednosti tega motocikla je velika zmogljivost in moč baterije 72V/50Ah. Odlična kakovost baterije omogoča hitrost vožnje do 100km/h. Baterijo napolniš v manj kot 8h urah, omogoča ti do 120 km vožnje brez prekinitev.

Baterija ima dolgo življenjsko dobo z do več kot 1000 ciklov polnjenja. Vozi brez strahu pred neugodnimi vremenskimi razmerami. Komponente motorja so zasnovane tako, da lahko kljubujejo dežju in vetru. Preizkušeno!

*** OPOZORILO:

Pred uporabo preberi navodila, varnostna opozorila, navodila za vzdrževanje in uporabo baterij. Priročnik, ki je priložen izdelku, shrani za nadaljnjo uporabo. Prosimo, spoštuj prometne predpise.

*Končna zasnova ZITMUV Black RaZer se lahko v detajlih razlikuje od trenutne.

Želiš podaljšati življenjsko dobo svojega motocikla? Upoštevaj spodnji niz priporočil, da boš v celoti užival/a v vožnji svojega motocikla:

  • Ko zaženeš motorno kolo, počakaj 5 sekund preden pospešiš.
  • Če si pravkar uporabljal/a svoje motorno kolo, počakaj pol ure preden pričneš s polnjenjem baterije.
  • Vozi v ECO načinu, da podaljšaš življenjsko dobo baterije.
  • Baterije ne izprazni na minimum, idealno je, da je baterija napolnjena na ne manj kot 20% in ne več kot 80%.
  • Enkrat tedensko izvedi »full charhe« – popolnoma napolni baterijo.
  • Izogibaj se polnjenju svojega motornega kolesa na mestih s temperaturami nad 380C, da preprečiš prekomerno segrevanje baterije.
Barva

Črna

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “E-motor ZITMUV BLACK RAZER 125E 4.000W / 50AH”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja