Z COUGAR je serija najmočnejših »all-terrain« električnih skuterjev. Združuje hitrost, avtonomijo, varnost in udobje ter eleganten dizajn. Uporabite ga za dolga potepanja.

E-skiro ZCougar DUO V2 OFFROAD

Izboljšan in povečan LED zaslon in nova nadzorna plošča Izboljšali smo z ločitvijo nadzorne plošče in zaslona z legendo. Poenostavljena je uporaba gumbov s katerimi se upravlja nadzorno ploščo

Varnost in udobje Glede varnosti in udobja je ta električni skuter eden najboljših terenskih modelov v naši ponudbi. Od njega se zahteve popolna zanesljivost tako v vožnji po cesti kot tudi po grobem makadamu. POZOR – ta E-skiro naj uporabljajo le odrasle osebe!  

Več moči  ZCougar DUO V2 OFFROAD je najmočnejši terenski električni skuter podjetja ZWheel. Predstavlja hitrost, kompaktnost in varnost v kombinaciji z enostavno in zelo udobno vožnjo. Ima zavidljivih 2000 W skupne moči in možnost izbire med tremi hitrostmi. Njegova hitrost je v skladu z veljavno zakonodajo omejena na 25 km/h.

Pozabite zastoje v prometu Velika 20 Ah baterija omogoča doseg do 60 km*. Nameščena ima vzdržljiva in zanesljiva 10-palčna kolesa. Prihranite na času in poskrbite za okolje. Dvojne kolutne zavore in vzmetenje spredaj in zadaj poskrbita, da je vaša vožnja in zaviranje varno in udobno.

Primeren za hribovit teren Ta električni skuter 4×4 je prava izbira za vaše izlete po hribovitem in neravnem terenu. Njegova 10-palčna kolesa, večja kot pri urbanih skuterjih, vam zagotavljajo maksimalno udobje in večji nadzor vozila na makadamskih cestah.

Uporaba zaščitne opreme kot je čelada, kolenčniki in rokavice naredijo vašo vožnjo bolj varno.

OPOZORILO: Pred uporabo vozila v celoti preberite uporabniški priročnik, opozorila o varnosti, vzdrževanju, pregledu, uporabi baterij in shranite priročnik, ki je priložen izdelku, za nadaljnjo uporabo. Ta izdelek ni namenjen za uporabo na območjih, ki so rezervirana za promet z motornimi vozili. Prosimo, upoštevajte veljavno zakonodajo pri uporabi tega izdelka.

  • Paket vsebuje
  • x1 električni skiro
  • x1 set orodja za sestavo
  • x1 polnilec
  • x1 Uporabniški priročnik
Barva

Bela, Črna

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “E-skiro ZCougar DUO V2 OFFROAD 1600W”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja