Električni skiro Es-Way Windgoo 250W/6Ah/

Iščete popoln električni skiro? Ne iščite več, Es-Way Windgoo 250W/6Ah/ Black Gran-Scooter je najboljša izbira. Ta model vključuje zmogljiv 250 W brezkrtačni motor, ki vam omogoča največjo hitrost 25 km/h.

 

 

 

 

Izberite eno od njegovih dveh hitrosti prek njegovega sodobnega in svetlega zaslona, ki vam bo zagotovil vse potrebne informacije: indikator baterije, merilnik hitrosti in še veliko več. Kaj še čakaš, naj te preseneti!

S 36V 6Ah baterijo imate zagotovljene do 20 km avtonomije. Napolnite svoj skiro v samo 3-4 urah in že ste pripravljeni na uživanje!

Zložite in shranite ga, ko ga ne potrebujete! Z njim prihraniš čas in prostor. Tudi vožnja v temi vam ne bo delala problemov, saj ima skiro v balanco vgrajen močan žaromet.

Kolutne zavore in uporaba zaščitne opreme kot je čelada, kolenčniki in rokavice naredijo vašo vožnjo bolj varno.

*** OPOZORILO:

Pred uporabo vozila v celoti preberite uporabniški priročnik, opozorila o varnosti, vzdrževanju, pregledu, uporabi baterij in shranite priročnik, ki je priložen izdelku, za nadaljnjo uporabo. Ta izdelek ni namenjen za uporabo na območjih, ki so rezervirana za promet z motornimi vozili. Prosimo, upoštevajte veljavno zakonodajo pri uporabi tega izdelka.

*Različica v embalaži se lahko v detajlih razlikuje od navedenih podatkov!

  • Paket vsebuje
  • – x1 električni skiro
  • – x1 set orodja za sestavo
  • – x1 polnilec
  • – x1 Uporabniški priročnik
Barva

Bela, Črna

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “E-skiro ES-WAY H2 250W6AH”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja