»Klasični stil – občutek elegance in umirjenosti«

Električni motocikel Anger 125ccm 3000W / 40AH, popolno doživetje na dveh kolesih. Idealen za odkrivanje skritih kotičkov v mestu in vožnjo po primestnih cestah. Pozabi na okvare zaganjalnika, bencin in kompleksno vzdrževanje vozil z bencinskim motorjem. S tem vozilom, ki je primerljiv z bencinskim 125ccm motorjem, se lahko voziš po cestah in avtocestah Evrope. Svoj Anger lahko napolniš kjer koli želiš, v službi ali doma. Izberi svojo pot in uživaj!

Anger je nova različica modela Hawk z močjo 125ccm motorja, ki jo je razvil proizvajalec električnih vozil Sunra. Sunra je številka ena v proizvodnji enoslednih električnih vozil v svetovnem merilu. Zaradi preprostosti in lahkotnosti vožnje je ta model odlična izbira za vožnjo kamor koli si zaželiš.

Opremljen je z 3000 W brezkrtačnim (Brushless) elektromotorjem. To omogoča manjšo obrabo komponent, saj ni trenja, njegova poraba je manjša ( do 40% manjša v primerjavi z drugimi motorji), njegova življenjska doba in vzdržljivost pa je veliko večja.

Anger ima vgrajen bralnik prstnih odtisov, ki zraven udobja zagotavlja večjo varnost.

Ima sodoben stereo sistem in Bluetooth za poslušanje tvoje najljubše glasbe. Ima tudi USB 5V vtičnico, kjer lahko napolniš svoj telefon ali druge lahke elektronske naprave. Anger ima digitalni zaslon, s podatki o hitrosti, prevoženi razdalji, času vožnje in stanju baterije.

Anger ima 3 stopnje hitrosti vožnje ter vzvratno prestavo, kar omogoča idealno vožnjo. Ima tudi parkirni gumb s katerim zakleneš vozilo, kar omogoča večjo varnost.

Na motocikel se lahko montira velik zadnji prtljažnik in v katerega si zlahka položiš tvojo torbo s športnimi rekviziti, ali pa je odlična izbira kot dostavno vozilo.

Anger je opremljen z dvema visoko zmogljivima 72V / 20Ah litijevima baterijama. Doseže hitrost 80km/h, doseg pa do 130km z voznikom, ki tehta okoli 75kg. Čas polnjenja baterij je 4 do 5 ur z življenjsko dobo 1000 ciklov polnjenja.

Daljinski upravljalnik prek aplikacije SUNRA

Na ključu vašega daljinskega upravljalnika najdeš nalepko s kodo QR za android in iOS, ki te bo povezala z aplikacijo SUNRA, s pomočjo katere boš upravljal svoj motor preko pametnega telefona.

  • Zaklepanje in odklepanje alarma.
  • Zagon in zaustavitev delovanja vozila .
  • Odpira in zapira prtljažnik na daljavo.
  • Pritisnite gumb za izklop zvoka, ki utiša vozilo.
  • Konfiguracija prstnih odtisov, dodaš jih lahko poljubno število.
  • Izvedeš pregled stanja vozila.
  • Preveriš tlak v pnevmatikah.
  • Registriraš nove fizične ključe ali ključe Bluetooth.
  • Senzor bližine za bluetooth, kjer določiš razdaljo povezave.

Aplikacijo lahko preneseš prek naslednjih povezav:

Android SUNRA – Apps on Google Play
IOS SUNRA on the App Store (apple.com)

Barva

Črna, Siva

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “E-skuter SUNRA ANGER 125E 3000W / 40AH ČRN MAT”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja