SUNRA CARGO 3000W

»Born to deliver«

Tukaj je novi električni moped Cargoo 49e z močjo 3000W/20Ah, idealen za vsakodnevna uporabo tudi na površinah namenjenih motornim vozilom.

CARGO je namenski električni moped, narejen za udobno in trajnostno gibanje po mestu in njegovi okolici, ki ga je razvil proizvajalec električnih vozil Sunra. Sunra je številka ena v proizvodnji enoslednih električnih vozil v svetovnem merilu.. CARGOO je z nameščeno sprednjo košaro in velikim zadnjim prtljažnikom zvest pomočnik za dostavljavce hrane.

Opremljen je s 3000 W brezkrtačnim elektromotorjem, ki je nameščen v zadnjem kolesu. Motor, posebej zasnovan in razvit za zagotavljanje največje moči in prenos velikih obremenitev.

Ta motor tudi nima ščetk, kar pomeni manjšo obrabo samega motorja, saj v samem motorju ni trenja, njegova poraba je do 40% nižja v primerjavi z drugimi motorji, njegova življenjska doba in vzdržljivost pa sta veliko večja.

Cargo lahko doseže hitrost 45km/h, kar sovpada z največjo dovoljeno hitrost za skuterje v Sloveniji. Ima 3 hitrosti vožnje ter pozicijske, kratke in dolge luči.

Cargo je opremljen z eno litijevo baterijo z zmogljivostjo 72V 20AH. Visoka kakovost njegove baterije omogoča doseg do 60 km z voznikom, ki tehta okoli 70 kg.

Čas polnjenja baterije je samo 4 ure. Življenjska doba le-te pa je 1000 ciklov polnjenja, kar ob normalni uporabi vozila pomeni nekaj let vožnje, preden je baterije potrebno zamenjati ali obnoviti.

Baterija je zlahka odstranljiva, kar pomeni da jo lahko napolniš praktično kjerkoli – doma, v službi, na kavi, v pisarni itd.

Instrumenti tega električnega vozila so popolnoma digitalni in prikazujejo stopnjo napolnjenosti baterije, hitrost, skupne in trenutno prevožene kilometre ter čas vožnje.

Cargo ima sprednjo košaro in velik zadnji prtljažnik. Zaradi svojih dimenzij in velike zmogljivosti je popoln skuter za komercialno uporabo. Njegov sprednji koš ima prostornino do 25 litrov, njegov zadnji prtljažnik pa do 51 litrov (opcija 85l). Če potrebuješ še več prostora ima Cargo še dve stranski opori, na kateri lahko pričvrstiš še dodaten tovor.

Barva

Bela, Črna

Baterija

20Ah, 40Ah

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “E-skuter SUNRA CARGO 49e 3000W/20Ah”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja